October 6, 2022
Lening

Moet je een lening afsluiten voor je verbouwing, of kun je beter een hypotheek nemen

Het veiligstellen van financiering is een essentiële handeling, aangezien u dit volledig gratis doet. Wat de functie ook is, een vraag die veel mensen hebben, is hoeveel ze echt kunnen krijgen? Deze vraag is niet zo gemakkelijk te beantwoorden. Het hangt dus van verschillende punten af. Hieronder vindt u meer informatie over het maximum dat u kunt lenen en waar dat optimum op gebaseerd is. Wil je liever snel je reguliere maandlasten berekenen? Gebruik daarna onze handige schattingstool!

Hoeveel kan ik krijgen, een van de meest essentiële aspecten

Veel mensen vragen zich terecht af hoeveel ze kunnen krijgen. Rationeel, want je moet vooral beseffen wat voor soort financiering je tot je beschikking hebt. Over het algemeen zijn er een aantal vitale variabelen waaruit het totale bedrag bestaat dat u kunt verkrijgen om bepaalde kosten te financieren. We hebben deze variabelen voor uw gemak genoteerd!

  • Uw volledige inkomsten

Het eerste waar u op moet letten voordat u een financiering krijgt , zijn uw totale inkomsten. Dit controleert meestal uw inkomen uit werk of, als u momenteel met pensioen bent, uw pensioeninkomsten. Wanneer zich een bijzondere verdienstensituatie voordoet, zoals partneralimentatie of inkomsten uit beleggingen of verhuur, zijn er absoluut keuzes die we graag met u onderzoeken. Als bewijs van uw inkomen moet u doorgaans loonstroken en bankafschriften meesturen. Als u onafhankelijk bent, moet u een aantal verklaringen van financiële instellingen meesturen, evenals informatie over de btw-verplichting die u werkelijk hebt betaald.

  • Uw totale kosten

Naast het controleren van uw inkomsten, houden we ook rekening met uw totale kosten. De kredietverstrekkers moeten weten wat u uitgeeft en wat het gevaar blijft bij het verstrekken van een lening. De kredietverstrekkende instelling kan vragen om een offerte van uw woontarieven. Hij kan bovendien vragen om actuele verklaringen van financiële instellingen om de nummers te verifiëren die u daadwerkelijk heeft aangeboden. Het is een goede suggestie om uw kredietgeschiedenisrecord te inspecteren voordat u het gebruikt. Dit geeft je zeker de tijd om elke vorm van fouten erin te herstellen en zal je absoluut waarschuwen voor elke vorm van gemiste terugbetalingen uit de kredietgeschiedenis die ertoe kunnen leiden dat de leningverstrekker je weigert.

  • Uw toekomstige schikkingen en ook financiële investeringen

De kredietverstrekker zal zeker onderzoeken of u zeker in staat zou zijn om uw woninglening (of andere andere financieringen) te betalen als een toekomstige speciale gebeurtenis. Dit komt vrij vaak voor, bijvoorbeeld de situatie waarin u of uw partner uw taak kwijtraakt, u door ziekte niet meer kunt functioneren en waarin uw leven verandert door het krijgen van een kind. Het is essentieel dat u bovendien van tevoren van plan bent en voorbereidt hoe u kunt blijven om aan uw onderhandelingen te voldoen. U kunt bijvoorbeeld uw eigen inkomsten tegen onvoorziene inkomstendaling veiligstellen door waar mogelijk economische besparingen op te bouwen.

Deze factoren zijn belangrijk voor zowel het individuele geld als de bedrijfsfinanciën. Als u de bedrijfsfinanciering veilig wilt stellen, wordt zeker ook rekening gehouden met de verwachte omzet van het bedrijf. Op basis hiervan wordt een dreigingsbeeld gemaakt voor uw individuele situatie. Dit is erg belangrijk voor de vraag hoeveel u precies kunt krijgen om uw eigen bedrijf te beginnen.

Bereken hoeveel geld u kunt krijgen met onze tool

< p> We hopen echt dat de bovenstaande informatie u een veel betere suggestie heeft gegeven van de vraag ‘hoeveel kan ik krijgen’. Simpel gezegd, het hangt echt volledig af van uw individuele scenario’s. Door gewoon een vraag te stellen en ook nog een rekenmachine te gebruiken, is het mogelijk om de ideale hoeveelheid te ontdekken die u voor een bepaalde financiering kunt krijgen. Hulp nodig bij het bepalen van uw optimale financiering? Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan!

Avatar photo
Robert is al jarenlang gepassioneerd over de Nederlandse kredietmarkt. Wekelijks brengt hij vele uren online door op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen in de markt, en zoekt hij wekelijks de beste leningen en kredietmogelijkheden.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video